Hintatietoa

Kuvan ovimaalauksen hinta määräytyisi jonnekin vaativan ja todella vaativan työn välimaastoon. 


Realistiset muotokuvat yksityiskohtineen hinnoitellaan todella vaativan työn mukaan.


Maalaustyön hintaan vaikuttaa moni asia, kuten työn koko, yksityiskohdat, materiaalikustannukset, matkakulut, esivalmistelut ym. Tarkkaa hinnastoa on siis mahdotonta laatia, mutta suuntaa-antavia hintatietoja löytyy kyllä.

Kaikki maalaustyöt suunnitellaan ja luonnostellaan etukäteen niin, että asiakas saa mahdollisimman tarkan kuvan työn lopputuloksesta. Sunnitteluvaiheessa työn tarkka hinta määritellään ja hyväksytään. Puolet hinnasta maksetaan etukäteen ja puolet työn valmistuttua.

Ovimaalausten hinnat (sisäoviin) jaotellaan karkeasti kolmeen hintaryhmään vaikeustason mukaan:

1. Perustason vaativuus - 400€

   Perustason vaativuus ovimaalauksessa tarkoittaa esimerkiksi graafisia kuvioita, printtejä, tekstejä, yksinkertaisia värimaailmoja jne. Hinta sisältää luonnostelutyön ennen varsinaisen työn hyväksymistä/aloittamista.

2. Vaativa työ - 700€

Vaativa ovimaalaus sisältää enemmän rakennetta, värejä ja kerrostumia. Myös esittävät kuvat, mutta ei realismia.

3. Todella vaativa työ - 1000€

Todella vaativaksi työn muuttaa realismi. Esimerkiksi muotokuvat ihmisistä ja eläimistä, sekä maisemat. Realismissa on todella tärkeää saada esimerkiksi ihmisen piirteet kohdilleen ja yksityiskohdat hiottua timanteiksi. Myös erityisen paljon yksityiskohtia sisältävät kuvat kuuluvat todella vaativaan vaikeustasoon.


Seinämaalauksissa hinnat vaihtelevat ensisijaisesti vaikeustason mukaan. Karkeasti voi ajatella hinnan olevan noin 200€/m2. Jos työ kuitenkin sisältää paljon vaativaa sisältöä, hinta kasvaa ja toisaalta taas helpompien toteutusten kohdalla pienenee. Seinämaalauksen voi toteuttaa myös levylle maalattuna, jolloin sen voi muuttotilanteessa ottaa mukaansa. 

Seinä- ja ovimaalausten hinnat on mietitty puhtaalle pohjalle, johon maalaustyön voi suoraan aloittaa. Jos maalaustyön toteutus vaatii maalimimmiltä esivalmisteluja (kuten seinäpinnan tapetinpoistoa, tasoitusta, pohjamaalaamista), se hinnoitellaan erikseen.Huonekalumaalauksista on vaikeaa antaa edes karkeaa hinta-arviota. Huonekaluja on niin paljon erilaisia ja erikuntoisia, että työn määrää ja hintaa on mahdotonta lähteä miettimään muuten kuin tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä, niin jutellaan ja mietitään sinun maalusprojektiasi vähän tarkemmin.

Luo kotisivut ilmaiseksi!